Werkwijze

Hoe gaan wij te werk

KENNISMAKINGSGESPREK
Een klik tussen klant en videograaf is essentieel om tot een mooi eindresultaat te komen. Al onze opdrachten starten daarom met een persoonlijke kennismaking. Hierbij bespreken we uw wensen, ideeën en de mogelijkheden en kunnen we antwoord geven op al uw vragen. Het kennismakingsgesprek is dan ook geheel vrijblijvend en kosteloos.


AANPAK
Geen video-opname is gelijk en onze aanpak is dan ook afhankelijk van het soort video. Denk hierbij niet alleen aan de verschillende camera’s, maar ook aan de benodigde opnames en muziek. 

Onze aanwezigheid op locatie varieert per opdracht. Bruiloftopnames worden bijvoorbeeld door twee videografen gemaakt om geen enkel moment te missen, terwijl één videograaf bij een andere opdracht voldoende is. Wij zorgen tevens voor gepaste kleding.  

Wij nemen graag de tijd om de benodigde beelden te filmen en flexibiliteit staat daarbij voorop. De ceremonie van een bruiloft kan bijvoorbeeld uitlopen, of een newborn baby heeft net een huiluurtje. Wij verzamelen genoeg videomateriaal om tot een mooi eindresultaat te komen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over tijdsdruk.


CAMERA'S
We maken gebruik van verschillende videocamera's. Zo hebben wij twee stabilisatorcamera’s, evenals diverse actioncamera’s. We hebben talloze accessoires en benodigdheden, zodat wij de juiste camera voor de situatie kunnen gebruiken. Daarnaast maken we voor luchtopnames gebruik van een drone*. 

*Voor het gebruik van drones gelden verplichtingen en wetten waaraan we ons dienen te houden.

Wilt u meer informatie?
Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op!

contact